Payroll

Alle op deze website getoonde teksten over payroll zijn gebaseerd op http://en.wikipedia.org/wiki/Payroll_service_bureau op basis van de Creative Commons Attribution-ShareAlike licensie.
 
Een payroll service bureau is een boekhoudkundige zaken waarvan de belangrijkste focus is de voorbereiding van payroll voor andere bedrijven. Dergelijke bedrijven zijn vaak gerund door Certified Public Accountants, hoewel een typisch payroll verwerking bedrijf zal zich verwijzen als een servicebureau in plaats van een accountantskantoor, zijn payroll diensten te onderscheiden van de algemene fiscale en boekhoudkundige diensten die zijn over het algemeen niet aangeboden door een payroll servicebureau. De typische klant van een servicebureau is een klein bedrijf – een net groot genoeg voor de salarisadministratie ingewikkeld te zijn op het punt een gedoe, maar een nog steeds klein genoeg om niet zijn eigen verdienste fulltime salarisadministrateur.

De taken die in het algemeen kan worden verwacht van zowat alle payroll service bureaus zijn als volgt:

Afdrukken van de werknemer te betalen controles op tijd voor payday
Directe storting van het loon in de werknemer bankrekeningen, indien gewenst
Passende berekening en inhouding van de federale, provinciale en lokale belastingen
De berekening van de loonbelasting te worden betaald door de werkgever (zoals sociale zekerheid en gezondheidszorg in de VS)
Indiening van driemaandelijkse en jaarlijkse verslagen payroll
Deponeren van de ingehouden bedragen met de fiscus
Printen en archiveren van het jaar-end medewerker fiscale documenten, zoals formulier W-2.
Aanvullende diensten kunnen worden aangeboden en variëren van bedrijf tot bedrijf.

Beheer van pensioen-en spaarregelingen
Voordelen voor de gezondheid of “cafetaria”-plannen
Tijdwaarneming, online of in de fysieke vorm van “tijd klokken”
De productie van de uitvoer bestanden met payroll / grootboek gegevens worden ingevoerd in de boekhouding van een cliënt-software
Human Resources (HR) tracking / rapportage
Werknemers ‘Compensatie Verzekeringsbemiddelaar
In de Verenigde Staten, is het gebruikelijk en gebruikelijk dat eventuele sancties of verplichtingen die zijn ontstaan door fouten van een servicebureau’s worden gedragen door het servicebureau. In de praktijk zijn ze meer succes bij met straffen en andere vergoedingen afgenomen dan de meeste andere bedrijven, voornamelijk omdat de belastingdienst een aandeel in het succes en de levensduur van servicebureaus hebben gewoon omdat ze de belasting man werk gemakkelijker te maken.

Er zijn verschillende manieren waarop een servicebureau kan geld verplaatsen van de client naar de mensen die de klant moet betalen. De eenvoudigste manier is als een servicebureau prints controles op blanco cheque voorraad, het afdrukken van de cliënt rekeningnummer in MICR cijfers aan de onderkant van de controle, wat resulteerde in de middelen die rechtstreeks uit de cliënt wanneer de cheque wordt geïnd. Andere bureaus in te leiden automated clearing house (ACH) transacties van de klant, en voert een betaling elektronisch of in de vorm van papieren cheques tegen het houden van het servicebureau de rekening. Omdat payroll transacties kunnen enorm zijn (duizenden tot honderdduizenden per loonperiode per klant), service bureaus vaak rekening houden met de rente-inkomsten (“float”) op deze bedragen in de tussentijd tot een substantiële bron van inkomsten worden. De tussentijdse is de periode tussen het moment waarop de gelden worden geïnd door de werkgever (opdrachtgever), en hetzij wanneer de papieren cheques zijn geïnd, of wanneer elektronische betalingen (in het geval van de belastingen) is verschuldigd op hun vervaldagen.

In de Verenigde Staten, zijn er verschillende landelijke ketens voor payroll verwerking. Dan zijn er talloze lokale service bureaus die variëren in omvang en grootte. Omdat de lokale servicebureaus de neiging om slechts een zeer smalle geografisch gebied dienst en vaak zichzelf zien als concurrerende samen tegen de landelijke reuzen in plaats van een ander, ze vaak samen en vormen allianties band en beroepsverenigingen, waarbij zij hun ervaringen kunnen delen en te consolideren hun onderhandelingspositie met hun leveranciers.

Er zijn specifieke en verschillende waargenomen verschillen tussen het hebben van salarisadministratie verwerkt door een nationale keten en een lokale service bureau. Nationale ketens hebben ervaring onder hun gordels, en hebben een standaard set van goed gedocumenteerde processen. Lokale servicebureaus variëren in hun vermogen om speciale behoeften tegemoet te komen, ze voegen ook een niveau van service die verloren kan gaan in de nationale arena. Lokale servicebureaus beschikken over mogelijkheden om aan de specifieke lokale en nationale behoeften. Dit is ook met name het geval in de regio’s waarvan de behoeften zijn sterk beïnvloed door een enkele bedrijfstak.

Het is gangbare praktijk in het servicebureau de industrie aan te schaffen en te verkopen particuliere-gelabelde producten en diensten van andere leveranciers om de dienstverlening te verbeteren. In het bijzonder producten zoals tijd klokken, ATM “pay”-kaarten, spaar-of cafetaria plannen, compensatie werknemer verzekerings-en payroll data-entry websites, zijn eigenlijk de producten van bedrijven met expertise in deze specifieke diensten, en over het algemeen zo dat de merknaam klant is zich niet bewust van de invloed van de derde partij. Dit type regeling is wenselijk om servicebureaus omdat het hen in staat stelt om aan te tonen een concurrerend portfolio van diensten die concurrenten die van de landelijke ketens.

Bedrijven kunnen beslissen om hun salarisadministratie uitbesteden aan functies in de kosten die betrokken zijn in het hebben van payroll opgeleide medewerkers in huis evenals de kosten van systemen en software die nodig is om payroll-proces te verminderen. In het Verenigd Koninkrijk, zal payroll bureaus gaan met alle HM Revenue & Customs vragen en omgaan met vragen werknemer. Payroll bureaus produceren ook rapporten voor de bedrijven ‘account afdeling en loonbrieven voor de werknemers en kan ook de betalingen aan de werknemers indien nodig. Sommigen kunnen besluiten dat een kleinere of lokale bureau kan een meer consistente en persoonlijke service te bieden dan een grote landelijke bureau dat zich bezighoudt met enkele duizenden totale loonsom kan.

Een andere reden veel bedrijven besteden is het gevolg van de steeds toenemende complexiteit van de payroll-wetgeving. Jaarlijkse veranderingen in de belasting-codes, loonbelasting en National Insurance bands als meer en meer verplichte betalingen en inhoudingen hoeft te gaan via de salarisadministratie vaak betekenen dat er een heleboel op de hoogte te houden van in om de naleving van de huidige wetgeving te handhaven.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Payroll

  1. Hoi, dit is een reactie.Wil je reacties verwijderen, log dan in en bekijk de reacties. Daar heb je de mogelijkheid ze te wijzigen of te verwijderen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>